El més meravellós d’aprendre alguna cosa és
que ningú no te la pot prendre.

dissabte, 20 d’abril del 2013

EL FLAM

Sempre que a casa fan flam,
quin reclam!,

pels llepafils i pels altres
és un ham.

Quan el porten a la taula
gronxa el plat   
                           
i li claves la cullera
de bon grat.

Avis i nens l’ aprecien
i és ben clar,

perquè pel flam no fa falta
mastegar.


  PA AMB TOMÀQUET

    Déu ens dó ser catalans
    per menjar bon pa amb tomàquet
    amb un raig d'oli discret
    i un pols de sal si fa falta;
    pa de pagès si pot ser,
    que és més saborós que els altres,
    i tomàquet ben madur,
    però que no ho sigui massa.
   



 Fideus a la cassola

Ens els mengem fent tabola
els fideus a la cassola.
Llargs o curts són divertits
i bons per llepar-s'hi els dits.
Quan el suc ens regalima
la mare, de por, s'aprima.
Però si ens els acabem tots
fins perdona que ens taquem.

1 comentari: