El més meravellós d’aprendre alguna cosa és
que ningú no te la pot prendre.

dissabte, 20 d’abril del 2013


ARRÒS BLANC

Ben apilotat, 
l'arròs blanc fa plat, 
i pot barrejar-s'hi 
-no és cap disbarat- 
tota llei de salses, 
plàtan, ou ferrat, 
verdures, formatge, 
pollastre trinxat, 
gambes i tonyina 
i el que ve de grat, 
per tal que resulti 
un plat variat, 
que l'arròs ho lliga 
tot molt ben lligat.





OUS FERRATS 

Quan es couen, quins esclats, 
els ous ferrats, 
fins i tot, si no es vigila, 
poden fer alguns disbarats. 
I un cop cuits, ben presentats, 
els ous ferrats, 
se'ls mengen sense ganyotes 
fins i tot els desganats.



TRUITA 

La truita és una bona menja 
des del dilluns fins al diumenge. 
Sola, resulta molt plaent, 
i encara més amb farciment. 
Truita amb patates, amb mongetes, 
amb espinacs, també amb gambetes, 
amb botifarra, amb ceba, amb alls, 
ben pocs hi fan escarafalls. 
Truita amb verdures, amb pernil, 
té cadascuna el seu estil 
I el seu gustet determinat, 
perquè la truita és un gran plat 
que fet així o fet aixà 
sempre ens encanta el paladar.



POEMES

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada